De woningen van ABB bieden diverse, volledig uitgedachte en uitgewerkte, ruwbouwopties. De lijst met het complete aanbod aan ruwbouwmogelijkheden ontvangt u bij de overige verkoopdocumentatie, bestaand uit de verkoopbrochure, prijslijst van de woningen, uitleg van het proces, etcetera. Ruwbouwopties zijn ingrijpende, grote wijzigingen in de woning die gevolgen hebben voor de constructie en bouwvoorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw van de begane grond en een dakkapel. ABB bouwt seriematige projectwoningen, wat wil zeggen dat de volledige organisatie, begeleiding en uitvoering tot de oplevering, enthousiast en geroutineerd onder handen wordt genomen door ons projectteam. Het vereist veel inzicht, een grote mate aan organisatie en vooral een strakke planning om geen vertragingen op te lopen. Wat wil zeggen dat opties tijdig bekend gemaakt moeten worden en vervolgens niet meer gewijzigd kunnen worden, zodat het projectteam de benodigde vervolgstappen kan nemen. In de praktijk betekent dat voor u minimale persoonlijke belasting met maximaal resultaat. Om alles correct en tijdig te organiseren, maakt u gelijktijdig met het tekenen van de koop-/aannemingsovereenkomst uw keuzes kenbaar. Samen met de makelaar, die u hierin kan adviseren,  maakt u in het gesprek waarin u de overeenkomst tekent, de woning met de diverse keuzes die op de ruwbouwoptielijst staan helemaal naar uw wens. Het bedrag van de optie(s) wordt opgeteld bij de koopsom van de woning, zodat dit kan worden meegenomen in uw financiering.

Nadat wij als ABB uw overeenkomst (incl. uw definitieve ruwbouwopties) hebben ontvangen, zetten wij de architect aan het werk om hier een persoonlijke tekening van te maken. Op deze persoonlijke tekeningen zijn de door u gekozen ruwbouwopties uitgetekend, deze tekening krijgt u toegestuurd. Door onze afdeling inkoop worden de gekozen opties daarnaast ingekocht en door de afdeling werkvoorbereiding worden zij ingepland. Tot slot wordt uw woning, met de door u gekozen opties, daadwerkelijk gebouwd.  

Nadat u de overeenkomst heeft getekend en hierin de ruwbouwopties definitief heeft gekozen gaat u over naar de volgende fase binnen het traject: u gaat nu de woning aan de binnenkant personaliseren middels de zogenaamde afbouwopties. Dit doet u met onze kopersbegeleider.  


OptiesRuwbouw.jpg