Nadat uw overeenkomst door ABB is ondertekend, ontvangt u van de kopersbegeleider van ABB een uitnodiging voor een gesprek op ons kantoor in Sliedrecht. Tijdens dit gesprek vertelt  de kopersbegeleider u het één en ander over het koperskeuzetraject en is er gelegenheid tot het stellen van de vragen over uw woning. De afbouwopties (kopersopties) worden dan besproken. Denk hierbij aan de wandcontactdozen, lichtschakelaars, deurklinken en niet-dragende wanden zoals omschreven in de projectoptielijst.


Naast de uitnodiging van de kopersbegeleider, ontvangt u ook een uitnodiging van de badkamer- en sanitair leverancier voor het bekijken en uitzoeken van sanitair en tegelwerk (ten behoeve van uw toilet en badkamer) en de keukenleverancier voor het uitzoeken van de keuken (deze is niet bij de koopsom inbegrepen).


De offerte van de ABB (de kopersopties) en de offerte van de badkamer- sanitair en keukenleverancier (voor zover van toepassing) wordt verwerkt in één document: het keuzepakket. Dit keuzepakket wordt verstrekt aan alle betrokken partijen die op basis van dit document hun voorbereidingen treffen.


Gedurende de bouw blijft de kopersbegeleider betrokken bij het project. Hij/zij is ook aanwezig tijdens de kijkmiddagen en kopersinformatieavonden. Heeft u vragen gedurende de bouw, dan is de kopersbegeleider samen met de verkoopmanager uw aanspreekpunt.