Binnen ABB vinden we transparantie erg belangrijk. Daarom organiseren we, voor zowel geïnteresseerde als kopers regelmatig open dagen.


Voor de kopers noemen we deze open dagen kijkmiddagen. Deze kijkmiddagen worden gecommuniceerd via de kopersnieuwsbrieven. Daarnaast kunnen we op bepaalde momenten een open huis organiseren. Dit communiceren wij via de website, facebook, nieuwsbrieven en advertenties.


Een bezoek aan de bouwplaats is erg leuk, maar kan ook gevaarlijk zijn. De huidige ARBO-voorschriften zijn hier erg duidelijk over; het is niet toegestaan dat personen die niet direct betrokken zijn bij de bouw, zonder begeleiding toegang hebben tot de bouwplaats. Dit geldt ook buiten de reguliere werktijden.


De kopers willen wij op gezette momenten graag onder begeleiding een kijkje laten nemen op de bouwplaats, zodat u de voortgang van uw woning nauwgezet in de gaten kunt houden, maten kunt inmeten en foto's kunt nemen. Deze kijkmomenten vinden plaats onder begeleiding van ABB. De kijkmiddagen zijn specifiek bedoeld voor de kopers. In een later stadium kunt u ook een leverancier vragen om tijdens de kijkmiddag de woning in te meten (bijvoorbeeld een keukenleverancier).

 

ABB organiseert de kijkmiddagen ongeveer eens in de 6-8 weken, waardoor u goed op de hoogte blijft van de bouwvorderingen. De kijkmiddagen vinden plaats vanaf het begin van de bouw tot vlak voor de opleveringen.


Wij vragen u om tijdens de bezoeken aan de bouwplaats stevige schoenen en kleding te dragen. Dit allemaal voor uw eigen veiligheid.