Uiterlijk twee weken voor de definitieve oplevering ontvangt u een uitnodiging voor zowel de voor- als de definitieve oplevering per post. Er is een verschil tussen de twee opleveringen.


Vooroplevering

De vooroplevering vindt meestal 7 tot 10 dagen vóór de definitieve oplevering plaats. Een uur voor de vooroplevering, krijgt u al toegang tot de woning. U kunt dan zelfstandig (indien gewenst samen met een deskundige) de woning inspecteren. Op het afgesproken tijdstip loopt u met de uitvoerder door de woning en wordt de woning voor-opgeleverd. Eventuele gebreken worden genoteerd. In de periode tussen de voor- en de definitieve oplevering worden deze punten verholpen.


Definitieve oplevering

Ook bij de definitieve oplevering krijgt u een uur vrij toegang tot de woning. U kunt dan de woning inspecteren. Vereniging Eigen Huis biedt u de mogelijk om een bouwkundig expert mee te laten kijken bij de definitieve oplevering. Op het afgesproken tijdstip loopt de uitvoerder met u de woning door. Tijdens de definitieve oplevering wordt het "Proces Verbaal van Oplevering" opgemaakt. Hierop worden de meterstanden en eventuele gebreken genoteerd. Zowel u als de uitvoerder ondertekenen dit formulier. In het geval er gebreken zijn, maakt de uitvoerder hierover afspraken met u. U ontvangt bij de definitieve oplevering de sleutel van uw nieuwe woning!



img_4238

Eerste oplevering bij project Dijckerwaal in 's-Gravenzande